Dit plan is door naar de haalbaarheidstoets

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan heeft meer dan 50 likes gehaald en wordt getoetst op haalbaarheid.

Waterpaviljoen op de Zuidas

Door: Claudia van Zanten
30 juni 2020

Een waterpaviljoen op het George Gershwinplein op de Zuidas is dé manier om het plein mooier, gezelliger en functioneler te maken.

Een waterfontein/waterpaviljoen op het George Gershwinplein op de Zuidas is dé manier om het plein mooier, gezelliger en functioneler te maken. Een plek om samen te komen en te kijken naar het opspattende water op iedere dag van het jaar. Daarnaast biedt de waterfontein verkoeling op een warme zomerdag, voor jong en oud!

Speel en ren door het water, of kijk vanaf één van de bankjes naar de boogfonteinen, die in verschillende formaties omhoog spuiten. De fontein maakt gebruik van schoon water, dat veilig is als het (per ongeluk) wordt gedronken.

Het George Gershwinplein is een prachtig, ruim plein op de Zuidas, maar naast de zitbankjes en een jeu de boules-baan is het nog erg leeg. Een waterpaviljoen (zoals die bij het Rijksmuseum of het Stadshart in Amstelveen) verfraait het plein, zorgt voor vertier en maakt het een ideale plek voor buurtbewoners om elkaar te ontmoeten.
 
English

A water fountain would be a great asset to the George Gershwinplein in Zuidas. It’ll make the square an ideal place to meet, relax and have fun, for local residents of every age!Argumenten

Argumenten voor

Ham Thouw | 1 juli 2020 13:56

Leuk voor waneer het warm is
Kunnen de kinderen wat verkoeling krijgenjohanna jansen kamminga | 4 juli 2020 11:25

Lijkt me een goed idee, vind het plein zoals nu ook erg kaal!Argumenten tegen

Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel