Spring naar inhoud
Dit plan kreeg minder dan 50 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 50 likes en gaat niet door naar de volgende ronde.

Jeu de boules banen en bloemenperken

Door: Jacqueline Oldenburg
4 juni 2020

Ik stel voor om op een aantal plekken binnen de Zuidas jeu de boules banen aan te leggen, met zitplekken/banken en meer bloemperken.

- ik zou jeu de boules banen aan willen laten leggen op bijvoorbeeld de Beethovenstraat ter hoogte van de Prinses Irenebuurt, waar brede stoepen zijn, de grasveld op de Minervalaan, Beatrixpark, Amstelpark en eventueel overige geschikte plekken in de buurt. 
- Daarnaast zouden rondom die plek wat mij betreft een aantal zitplekken gecreëerd moeten worden (geen standaard banken, maar bijzondere banken of stoelen, zoals bijvoorbeeld in het Amstelpark staan). Denk ook aan extra prullenbakken! En een aantal extra fietsenrekken.
- En ik zou rondom die plekken bloemperken aan willen laten leggen, die op eenvoudige wijze bewaterd kunnen worden door bewoners. Bijvoorbeeld voor de appartementencomplexen langs de Beethovenstraat (Cornelis Dopperkade, Willem Kesstraat, etc.). Water geven kan vanaf balkons.
- Daar heb ik hulp van de Gemeente bij nodig om gezamenlijk te bepalen op welke plekken dat kan en alles aan te leggen.
- Het is bedoeld voor iedereen in de buurt met als doel om meer saamhorigheid tussen bewoners te creëren.
- Planning zou zo snel als mogelijk kunnen. Liefst natuurlijk zomer van dit jaar of voorjaar van volgend jaar.


Argumenten

Argumenten voor

B Baas | 5 juni 2020 15:11

Goed idee. Eventueel met trimtoestellen en klimrek. Mensen (van alle leeftijden) in beweging krijgen! Denk ook aan het ontmoetingseiland, daar is nu niks te doen.Argumenten tegen

Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel