Voordat u uw plan instuurt

Lees op de algemene Buurtbudget Zuid-pagina eerst goed hoe het stadsdeel de inzendingen toetst, voordat u doorgaat naar het formulier om het plan in te sturen. Hieronder vindt u ter voorbereiding de vragen van het formulier. De antwoorden op deze vragen moeten in het formulier worden ingevuld. 

Bekijk hoe de plannen worden beoordeeld
Ga naar formulier

De vragen van het formulier

Titel
Geef uw plan een duidelijke naam, zodat anderen uw inzending makkelijk kunnen vinden en direct snappen waar het over gaat.
 

Samenvatting (max 140 tekens)
Geef hier eerst een korte samenvatting van uw plan. In een volgende stap kunt u het voorstel uitgebreider uitleggen.
 

Afbeelding (max 8 mb)
Let op: Stuur alleen een foto mee die u zelf gemaakt hebt! Foto's van anderen kunnen auteursrechtelijk beschermd zijn. U hebt toestemming nodig van de fotograaf om die foto te uploaden. Maximum grootte: 8 MB.
 

Beschrijving (max. 5000 tekens)

- Wat wilt u doen en hoe?

- Wie of wat heeft u daar bij nodig?

- Wat wilt u ermee bereiken?

- Voor wie is uw plan bedoeld?

- Wat is de planning van uw projectplan? Let op, een plan moet binnen een jaar nadat erop is gestemd en het heeft gewonnen, worden uitgevoerd.
 

Begroting
Maak een inschatting van de verschillende kosten van uw plan onder elkaar. Denk bijvoorbeeld aan materiaalkosten, vergunningen, huurkosten of onderhoudskosten. Vindt u dit moeilijk? Dan kunt u ook het stadsdeel vragen om u daarbij te helpen door te mailen naar buurtbudgetzuid@amsterdam.nl.

Let op: bij bedragen groter dan € 50.000 gelden aanbestedingsregels. Zijn de kosten van uw plan minder dan € 3.000 dan kunt u ook een beroep op de bestaande subsidieregeling voor bewonersinitiatieven van stadsdeel Zuid.
 

Uitvoering
Wie voert dit plan uit? Uzelf, u samen met buurtbewoners, samen met een organisatie of samen met de gemeente?

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel